Avís Legal, política de dades i política de cookies

En compliment amb l’article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), en relació amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), posa a disposició dels usuaris la Política de recollida i tractament de cookies del lloc Web..

Tractament de Dades Personals

és el responsable del tractament de les dades personals de l’ usuari.

AVIS LEGAL 
Benvingut al lloc web de DTI SPAIN.
Per donar compliment al que disposa la normativa aplicable en matèria de serveis de societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, d’11 de juliol), a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:
Titular de la pàgina web
DTI SPAIN SL
– AV. Mossèn Jaume Soler, 56 local A – 43820 CALAFELL
– E-mail: edm@dmri.es
– C.I.F.: B-65573784

: B-65573784

Condicions d’ ús

Les presents condicions regulen l’ús del lloc web on es facilita al públic informació relativa als serveis de DTI SPAIN. Li preguem llegir detingudament la informació que li facilitem. El fet d’accedir a aquest lloc web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense cap reserva, aquestes condicions. DTI SPAIN es reserva el dret de denegar, suspendre, interrompre o cancel·lar l’accés o la utilització, totalment o parcialment, d’aquest lloc web a aquells usuaris o visitants del mateix que incompleixin qualsevol de les condicions previstes en aquest Avís Legal.

Aquest lloc web conté materials preparats per DTI SPAIN amb finalitats únicament informatives. DTI SPAIN l’informa que aquests materials pots ser modificats, desenvolupats o actualitzats en qualsevol moment sense notificació prèvia.

Drets de propietat Intel·lectual i Industrial

© DTI SPAIN SL. Tots els drets d’ explotació estan reservats.

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, entenent per contingut a títol merament enunciatiu, textos, imatges, fitxers, fotografies, logotips, gràfics, marques, icones, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa, i el programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis fonts necessaris per al seu funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, titularitat de DTI SPAIN, sense que puguin entendre’s cedits els drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

Queda prohibida la reproducció, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web, així com del seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa. Aquests actes d’explotació només podran ser realitzats si hi ha l’autorització expressa de DTI SPAIN i sempre que es faci referència a la titularitat de DTI SPAIN dels indicats drets de propietat intel·lectual i industrial.

Tampoc s’ autoritza:

 • La presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertanyi a DTI SPAIN per mitjà de “framing”.

 • La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no sigui de DTI SPAIN mitjançant “in line linking”.

 • L’extracció d’elements del lloc web causant un perjudici a DTI SPAIN, de conformitat amb les disposicions vigents.

Modificacions

Per tal de millorar el lloc web, DTI SPAIN es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació, a modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web, de forma unilateral. Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ ús així com qualssevol altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat

Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc. DTI SPAIN, els seus socis, col·laboradors, empleats i representants no es responsabilitzen dels errors o omissions dels que poguessin adonar-se els continguts aquest lloc web o altres continguts als quals es pugui accedir a través d’aquesta. DTI SPAIN, els seus socis, col·laboradors, empleats i representants tampoc podran ser considerats responsables per qualssevol danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

La informació d’aquest lloc web es proporciona sense garantia de cap classe, ni explícita ni implícita, i podrà canviar-se o actualitzar-se sense previ avís.

DTI SPAIN no garanteix l’absència de virus, cucs o altres elements informàtics lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, DTI SPAIN no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’ usuari o a tercers. Així mateix no es responsabilitza ni garanteix la disponibilitat i continuïtat en l’accés a aquest lloc web o que aquest estigui lliure d’errors, corresponent a l’usuari del lloc web, en qualsevol cas, l’obligació de disposar eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics danyosos o lesius.

L’ usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que DTI SPAIN pugui patir com a conseqüència de l’ incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals queda sotmès per les presents condicions. L’usuari és conscient i accepta voluntàriament que l’ús de qualssevol continguts d’aquest lloc web té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Legislació

Les presents condicions d’ ús es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la legislació espanyola.

POLITICA DE PRIVACITAT

DTI SPAIN respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals, de conformitat amb el que estableix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, en concret, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l’ estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats. En concret, s’ informa que les seves dades de caràcter personal només podran obtenir-se per al seu tractament quan siguin adients, pertinents i no excessius en relació amb l’ àmbit i les finalitats determinades, explícites i legítimes per a les quals s’ hagin obtingut.

Quan es recavin les dades personals a través de les diverses vies d’ entrada de dades, s’ informarà prèviament a l’ usuari, de forma clara i inequívoca, dels següents extrems:

 • Existència d’ un tractament de dades de caràcter personal.

 • la identitat i les dades de contacte del responsable del tractament de dades personals obtingudes,

 • les dades de contacte del comitè de seguretat i privacitat- les finalitats del tractament a què es destinen les dades personals i la base jurídica del tractament;

 • destinataris o les categories de destinataris de les dades personals, si s’ escau.

 • si s’escau, la intenció del responsable de transferir dades personals a un tercer país;

 • el termini o els criteris de conservació de la informació;

 • l’ existència del dret a demanar al responsable del tractament l’ accés a les dades personals relatives a l’ interessat, i la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, el dret a la portabilitat de les dades, o a oposar-se al tractament. Així mateix, la manera d’ exercitar els esmentats drets.

 • quan el tractament estigui basat en el consentiment de l’ interessat, l’ existència del dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada; Si el tractament no està basat en el consentiment, el seu dret a exercir l’ oposició al tractament.

 • el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control;

 • l’ existència, si n’ hi hagués, de decisions automatitzes, inclosa l’ elaboració de perfils i l’ exercici de drets associats a aquest tractament.

DTI SPAIN està compromesa amb la protecció i la seguretat de les dades de caràcter personal que els usuaris o visitants d’aquest lloc web ens poguessin facilitar. Aquesta Política de Privacitat té per objecte informar els usuaris i visitants del nostre lloc web de tot el relatiu a la recollida i tractament de les seves dades personals per DTI SPAIN.

DTI SPAIN es reserva el dret de modificar i/o actualitzar aquesta política de forma periòdica, per tal d’adaptar-la a la legislació aplicable en cada moment, així com a les pràctiques legítimes de DTI SPAIN. En tot cas, el contingut de la nova política serà publicada al lloc web i estarà permanentment disponible per als usuaris i visitants del mateix. Es recomana als usuaris i visitants que llegeixin i consultin aquesta Política de Privacitat cada vegada que accedeixin a aquest lloc web. Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de DTI SPAIN que podrà utilitzar-les per enviar informacions comercials i/o publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Així mateix, aquestes dades no podran ser cedides a tercers.

D’acord amb el que estableix el RGPD 2016-679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit (adjuntant fotocòpia del seu DNI o document d’identificació equivalent) a:

DTI SPAIN SL
AV. Mossèn Jaume Soler, 56 local A
43820 CALAFELL

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, en el curs normal del seu exercici, algunes dades de navegació, la transmissió de les quals està implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. Es tracta d’ informació que no s’ obté per ser associada a interessats identificats però que, per la seva naturalesa podria, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’ n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar el seu correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Politica de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació sobre les seves visites i l’ús que fa de la nostra web. En navegar o utilitzar els nostres serveis l’usuari accepta l’ús que fem de les cookies.

Què són les cookies?

Les cookies són petits fitxers d’informació que ens permeten comparar i entendre com els nostres usuaris naveguen a través de la nostra pàgina web i d’aquesta manera poder millorar conseqüentment el procés de navegació. Les cookies que utilitzem no emmagatzemen cap dada personal, ni cap tipus d’informació que pugui identificar-lo.

Quines cookies s’utilitzen en aquest lloc web?

Cookies estrictament necessàries: aquestes cookies són necessàries per al correcte ús de la pàgina web, permetent l’accés a seccions que compten amb filtres de seguretat. Sense aquestes cookies, molts dels serveis disponibles no estarien operatius.

 • Cookies de Navegació: aquestes cookies recullen informació sobre l’ús que les visites fan de la web, per exemple pàgines vistes, errors de càrrega… És informació genèrica i anònima, on no s’inclouen dades personals, ni es recull informació que identifiqui els visitants; sent l’objectiu últim millorar el funcionament de la web. En visitar la nostra pàgina web, accepta la instal·lació d’aquestes cookies en el seu dispositiu.

 • Cookies Funcionals: Aquestes cookies permeten recordar informació (com el seu nom d’usuari, idioma o la regió en la qual es troba) i característiques més personals. Per exemple, la possibilitat d’oferir contingut personalitzat basat en la informació i criteris que hagis proporcionat voluntàriament. Aquestes cookies també es poden utilitzar per recordar els canvis realitzats en la mida del text, fonts i altres parts personalitzables de la pàgina web. També s’utilitzen per oferir alguns serveis sol·licitats, com veure un vídeo o comentar en un blog. La informació que recopilen aquestes cookies pot ser anònima i no podrà ser seguida la seva activitat en altres pàgines web.

 • Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien al seu equip des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. Les cookies analítiques utilitzades per Google, o les utilitzades per les xarxes socials per oferir a l’usuari la possibilitat de compartir o recomanar continguts de la nostra pàgina web en aquestes.

A continuació, es detallen totes les cookies de tercers utilitzades per aquest lloc web, així com les seves característiques i finalitats:

En visitar la nostra pàgina web, acceptes la instal·lació d’aquestes cookies en el teu dispositiu.

COM ADMINISTRAR LES COOKIES ALS ORDINADORS?

Per continuar sense canvis en la configuració de cookies, simplement continuï a la pàgina web. Pot obtenir més informació sobre les cookies i el seu ús en www.aboutcookies.org. L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu terminal.

Navegador Google Chrome:

 • En obrir el navegador, punxa “eines” a la part superior i selecciona la pestanya d'”opcions”.

 • Dins d’opcions, punxa “privacitat”.

 • Marca “permetre l’administració de cookies”.

Navegador Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0:

 • En obrir el navegador, punxa “eines” a la part superior i selecciona la pestanya d'”opcions”.

 • Revisa la pestanya de “Privacitat” assegurant-te està configurada amb un nivell de seguretat mitjà o inferior.

 • Si la configuració d’Internet no és mitjana s’estaran bloquejant les cookies.

Navegador Mozilla Firefox:

 • En obrir el navegador, punxa “eines” a la part superior i selecciona la pestanya d'”opcions”.

 • Selecciona la icona de Privacitat

 • Punxa en cookies, i marca: “permetre la instal·lació de cookies”.

Navegador Safari:

 • En obrir el navegador, punxa “eines” a la part superior i selecciona la pestanya d'”opcions”.

 • Punxa a la pestanya de “Seguretat” i revisa si l’opció “Bloquejar l’accés de cookies de tercers” està marcada o no.

 • Punxa a “guardar”.

Per ajustar els permisos relacionats amb les cookies en un MAC

Navegador Microsoft Internet Explorer 5.0 a OSX:

 • Entra a “Explorer” i selecciona “Preferències” a la barra de navegació.

 • Fes scroll cap avall fins que vegis “Cookies” just a sota d’arxius rebuts.

 • Marca “No tornar a preguntar”.

Navegador Safari a OSX:

 • Entra a Safari i selecciona “Preferències” a la barra de navegació.

 • Punxa a la pestanya de “Seguretat” i marca l’opció “acceptar cookies”

 • Selecciona l’opció: “Només des del site actual en què estic navegant”

Navegador Mozilla y Netscape a OSX:

 • Entra a “Mozilla” o “Netscape” i a la part superior del teu navegador, marca l’opció de “Preferències”

 • Fes scroll cap avall fins que vegis “Cookies” just a sota de “Privacitat i Seguretat”.

 • Marca l’opció “Permetre l’accés de cookies només des del site actual”

Navegador Opera a OSX:

 • Entra a “Opera” i selecciona “Menu” i “Ajustos” a la barra de navegació.

 • Selecciona “Preferències” i punxa a la pestanya d'”Avançat”.

En cas de bloquejar l’ús de cookies al seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar cookies per lloc web, cosa que ofereix un control més precís sobre la privacitat. Això significa que es pot inhabilitar cookies de tots els llocs tret d’aquells en què es confiï.

Què són les Cookies

Una Cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en entrar a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus hàbits de navegació i —depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip— poden utilitzar-se per identificar-lo.

Cookies utilitzades al lloc Web

A continuació, es classifiquen les cookies utilitzades pel lloc Web nunasolutions.com:

Segons l’ entitat que les gestiona

 • Cookies propies: Són aquelles enviades i gestionades directament per.

Segons la seva finalitat

 • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten als usuaris registrats navegar a través del lloc Web, de l’àrea restringida i a utilitzar les seves diferents funcions, com per exemple, el sistema de comentaris o el cercador.

 • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten als usuaris accedir al Servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris establerts per l’usuari com, per exemple, l’idioma o el tipus de navegador a través del qual es connecta a aquest lloc Web.

Segons la seva durada

 • Cookies de sessió: Són aquelles dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix al lloc Web.

 • Cookies persistents: Són aquelles en què les dades segueixen emmagatzemades en el terminal de l’usuari i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de la cookie.

Llistat de cookies utilitzades

Aquest lloc Web pot instal·lar les següents cookies:

 • Cookies tècniques

 • wp-settings-{user_id}: Cookie tècnica que es fa servir per mantenir la configuració de l’usuari en wp-admin. És persistent i té una durada d’ 1 any.

 • hasConsent: Cookie tècnica que emmagatzema el consentiment de l’usuari. És persistent i té una durada d’ 1 any.

Acceptació o rebuig de la instal·lació de cookies

Titular mostra informació sobre la seva Política de cookies al banner de cookies accessible a totes les pàgines del Lloc Web. El bàner de cookies mostra informació essencial sobre el tractament de dades i permet a l’usuari realitzar les següents accions:

 • Acceptar o rebutjar la instal·lació de cookies, o retirar el consentiment prèviament atorgat.

 • Canviar les preferències de cookies des de la pàgina Personalitzar Cookies, a la qual pot accedir des de l’Avís de Cookies.

 • Obtenir informació addicional sobre la Política de Cookies des de la pàgina Política de cookies.

Eliminació de cookies

Vostè pot acceptar, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador, però part del lloc no funcionarà correctament o la seva qualitat pot veure’s afectada.

En els següents enllaços trobarà instruccions per habilitar o deshabilitar les cookies als navegadors més comuns.

Firefox –  http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?

Internet Explorer https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=”ie-10″

Microsoft Edge https://support.microsoft.com/es-es/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy

Safari http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES