Avís Legal

El present Avís Legal regula l’ ús del servei del portal d’ Internet amb https://nunasolutions.com/    el responsable del qual a efectes identificatius és:

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre by-nunaSolutions, sl amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents a la Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals del VENDRELL, per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

Contingut i ús

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb by-nunaSolutions, sl

El titular del Web no s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. L’ empresa es reserva el dret d’ efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest website i els continguts que alberga es troben protegits per les lleis de Propietat Intel·lectual. No podran ser objecte d’ explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació. L’accés a aquest website no atorga als usuaris dret, ni cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual dels continguts que alberga aquest website.

El contingut d’aquest website pot ser descarregat al terminal de l’usuari (download), sempre que sigui per al seu ús privat i sense cap fi comercial; per tant, no podrà explotar, reproduir, distribuir, modificar, comunicar públicament, cedir, transformar o usar el contingut d’aquest website amb finalitats públiques o comercials.

El nom comercial, les marques, logo, productes i serveis que conté aquest website es troben protegits per llei.

by-nunaSolutions, sl es reserva la possibilitat d’exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual.

Enllaços (Links)

La presència d’enllaços (links) a les pàgines web de by-nunaSolutions, sl , té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.