Notícies

Posa’t al dia amb Nuna Solutions

NunaSolutions presenta BiofarmCheck a Opormex (Congreso Intercontinental de Porcicultores) del 16 al 20 de maig de 2023 a la Riviera Nayarit, Mèxic.

Opormex (Congreso Intercontinental de Porcicultores) és un punt de trobada del sector que s’està convertint en cita obligada entre productors i proveïdors a l’Amèrica Llatina. Aquesta és la segona edició d’Opormex i té lloc del 16 al 20 de maig de 2023 a la Riviera Nayarit, Mèxic.

NunaSolutions és present en aquest certamen i hi presenta BiofarmCheck, l’aplicació per al control de la bioseguretat en granges; un sistema que està obtenint una notable acceptació a tota la regió, especialment  a Mèxic, Brasil, Xile, Perú i Equador. BiofarmCheck és una eina altament eficaç per a la prevenció dels contagis i, per tant, per a evitar les altíssimes pèrdues econòmiques que comporten els sacrificis massius. Els seus fonaments són el control permanent de les interaccions (visites) i els recorreguts que fan per les granges de les zones connectades; el control de les incidències detectades a les instal·lacions i, a partir d’aquí, un sistema permanent i automàtic d’alertes que es posa en funcionament en el moment en que una persona o vehicle que ha estat en contacte amb una instal·lació afectada intenta accedir a una altra explotació.