Notícies

Posa’t al dia amb Nuna Solutions

XV Simposio de Porcicultura del Sur de Brasil

Els informem que Nunasolutions visitarà el XV Simposi de Porcicultura del Sud del Brasil (SBSS), patrocinat pel Centre Occidental de Veterinaris i Zootecnistes (Nucleovet), que es durà a terme del 8 al 10 d’Agost de 2023 al Centro de Cultura y Eventos Plinio Arlindo de Nes, a Chapecó (Brasil).

Simultàniament se celebrarà la XIV Feria de Porcinos Brasil Sul y la Granja do Futuro i la 14a Feria Porcina Brasil Sul.

El nostre CEO, Eduard Martínez, estarà a la seva disposició per a qualsevol reunió o informació de qualsevol de les nostres aplicacions, així com presentar-los BiofarmCheck, la solució global per al control de la Bioseguretat en granges.

No dubtin a contactar amb nosaltres per concertar una entrevista:

Eduard Martínez

Cell: +34 685 51 21 83

eduard@nunasolutions.com